Zumbi, loc de joaca la tine acasa!

Cum a luat nastere Zumbi?
Conceptul Zumbi a plecat de la o frumoasa poveste personala, adica din dorinta noastra ca si parinti de a ne relaxa la petreceri, in timp ce copiii nostri se disteaza. Plecand doar de la aceasta idee de inchiriere a unui tobogan gonflabil, in timp am acumulat experienta, incercand sa venim in intampnarea clientilor cu o gama variata de produse profesionale dar si servicii de calitate. De a lungul celor 7 ani de experienta in gasca Zumbi au venit oameni inimaosi si talentati, care iubesc copiii si au pregatit spectacole inedite de animatie.
Ce iti punem Zumbi le dispozitie?
tot ce ai nevoie pentru o super petrecere! Inchiriere de tobogane gonflabile profesionale, trambuline, masa de fussball, airhokey, animatori cu expeienta, showuri interactive, vata pe bat, popcorn, fantana de ciocolata, sistem de sonorizare, baloane de sapun, masina de fum, mobilier, ateliere de creatie, aranjamente decorative din baloane, etc.
Pachete promotionale all inclusive!
Pentru confortul tau, Zumbi a conceput niste pachete promotionale cu discount de 45% fata de pretul de lista a produselor, pentru a scapa de gruja organizarii petrecerilor.
Ai tot ce ai nevoie la cel mic pret din piata!

Services We Provide

img-service

Animatori-show interactiv

img-service

Karaoke Party

img-service

Inchiriere tobogane gonflabile

img-service

kids Corner Botez

img-service

Pachete promotionale

img-service

Ursitoare

Best Pre-School
Education!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adcing elit Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adip iscing elit psum dolor sit amet. Aenean consectetur fringilla mi in mollis. Etiam eleifend sollicitudin dignissim.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adcing elit Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adip iscing elit psum dolor sit amet.

Enroll Your Child

X