Indrazneste sa fii Zumbi - Zumbi

1. OFERTA DIVERSIFICATA:
Oferta noastra contine peste 100 de articole, fiind in permanenta diversificare.Cu siguranta vei gasi ceea ce cauti, indiferent de preferinte, pentru a organiza petrecerea perfecta.

2. PACHETE PERSONALIZATE IN FUNTIE DE PREFERINTE SI BUGETUL ALOCAT.
Daca nu te regasesti in nici o oferta deja propusa, nu ezita sa ne comunici ce iti doresti. Consultantii ZUMBI o sa conceapa special pentru tine un pachet personalizat, in functie de preferinte si bugetul alocat.

3.ASISTENTA GRATUITA PE TOATA PERIOADA EVENIMENTULUI:
Ca sa fim siguri ca totul se desfasoara in siguranta maxima, supravehetorii ZUMBI vor avea grija ca totul sa se desfasoare in maxima siguranta. Targetul nostru este distractia maxima pentru copii si relaxare totala pentru adulti.

4.LIVRAREA, MONTAJUL SI DEMONTAJUL SUNT GRATUITE
Livrarea si montajul sunt gratuite in Bucuresti. Daca locuiesti la distante mai mari de 50 km fata de Bucuresti, platesti o taxa suplimentara de transport 70 lei/100km.

5. DISCOUNTURI SUBSTANTIALE SI PLATA ASA CUM VREI:
Poti plati numerar la sfarsitul evenimentului sau poti alege transferul bancar.

6.DISCOUNTURI & FIDELIZARE:
Vouchere cadou, discounturi personalizate de pana la 40% , promotii permanente si concursuri cu premii.Fa-ti cont acum, inscrie copilul tau, nepotii, finutii sau pe cei dragi si ai garantat 50 lei reducere la petrecere,

7. IN PERMANENTA LEGATURA CU TINE & SUPORT DE CALITATE:
Vei beneficia permanent de servicii de inalta calitate, bazate pe respect si promptitudine: preluarea rapida a comenzii, suport online prin chat, telefon sau email.

8. NU STII CE SA ALEGI? ZUMBI TE AJUTA:
Zumbi iti pune la dispozitie o multime de filtre pentru fiecare categorie care iti vor restrange aria de cautare.
Contacteaza-ne si te ajutam cu drag sa faci cea mai buna alegere
Fiecare produs beneficiaza de o vasta galerie de imagini si video, de la petrecerile organizate.

9.ECHIPA DE PROFESIONISTI:
Zumbi iti pune la dispozitie o echipa de animatori cu inalta calificare in activitatiile cu copiii. Cadre didactice sau actori, animatori nostrii au pregatatite spectacole tematice interactive, in care copiii sunt activ implicati devenid mici actori in propria petrecere.

10. SUPORT DE CALITATE:
Echipa noastra va sta la dispozitie pentru orice intrebari sau nelamuriri cu privire la achizitia de produse.Te ajutam cu drag sa faci alegerea potrivita.De asemeni iti punem la dispozitie, in timp record, variante identice ale produselor, in cazul problemelor tehnice aparute in timpul desfasurarii evenimentelor

11.NEWSLETTER PERIODIC SI VOUCHERE CADOU:
Abonandu-va la newsletterul nostru aveti certitutudinea ca sunteti la curent cu toate promotiile Zumbi.Acum ai posibilitatea de a face si altfel de cadouri. Ofera celor dragi vouchere cadou si totodata posibilitatea achizitionarii unor produse mult dorite.Ce cadou poate fi mai frumos decat organizarea unei super petreceri?.

12. REZERVARE FERMA FARA AVANS:
Daca faceti o rezervare ferma, aceasta ramane valabila fara sa fie nevoie sa achitati vreun avans.

X