Animatori petreceri botez si kids corner botez

Gandeste-te la tot si ai grija si de distractia micilor tai invitati. Alege animatorii botez zumbi si distractia e grantata. Pentru si mai multa distractie opteaza pentru amenajarea unui Kids corner botez

Zumbi iti pune la dispozitie TOT ce ai nevoie pentru petrecerea de botez a piticului tau.

img-service

Kids corner botez

Alege amenajarea unui colt special pentru distractia copiilor: mese si scaunele, aranjamente din baloane, ateliere de creatie, tobogane gonflabile, trambulina, baloane de sapun. Pret 499lei/4ore( animator inclus).

img-service

Animatori botez

Animatorii pentru petreceri de botez sunt actori. Va punem la dispozitie o gama variata de jocuri interactive, ateliere de creatie, pictura pe fata si modelaj de baloane. Pret 90lei/ora.

Serviciile Zumbi pentru petrecerile de botez:

  1. Animatori botez: jocuri, concursuri, atelier de creatie, baloane modelate, pictura pe fata, mini disco, peste 50 de personaje, etc. Pret 90lei/ora. Click AICI.
  2. Kids Corner botez: mese si scaunele pentru copii, cuburi lego, fise de coorat, plastilina, castel gonflabil, trambulina, tobogan gonflabil profesional, animatori. Pret de la 499 lei/4 ore cu animator inclus. Click Aici.
  3. Vata pe bat si candy bar: Inchiriere standuri profesionale si candy bar clasic tematic.
  4. Aranjamente din baloane pentru mese si sala de evenimente.
  5. Cabina foto.
  6. Mc Animator:  pentru ca petrecerea ta sa fie una animata si distractiva, pentru a iesi din rutina evenimentelor clasice.
X